Julie

Severine is niet alleen zacht, vriendelijk en zorgzaam, maar ook zeer professioneel en haar massages zijn gewoonweg sensationeel.

Vanessa

Ik had de gelegenheid Séverine te ontmoeten nadat ik het Equisanté-centrum had ontdekt (via mijn nieuwe huisarts, die mij dit centrum had aanbevolen).

Ik maakte een moeilijke periode in mijn leven door, geschokt en verward, na de dood van mijn moeder. Veel fundamentele vragen, die al bestonden maar braak lagen (onder andere rond mijn beroepspraktijk en het verdwijnen van alle vitale energie - een begrip van plezier) werden opnieuw geactiveerd. Ik had echt afstand nodig van deze moeilijke realiteit, maar ook hulp van buitenaf, want ik kon het niet meer alleen aan. Nadat ik in de loop van mijn leven al psychologen van verschillende richtingen had geraadpleegd, zag ik heel duidelijk wat er met me aan de hand was en wilde ik een meer globale aanpak, die me in staat stelde de verschillende dimensies van mijn ontwrichte wezen mee te nemen en vooral met elkaar te verbinden. Tijdens deze paar maanden heb ik Séverine verschillende keren ontmoet, de uitwisselingen en de praktische hulpmiddelen van verschillende aard (aangepast aan de eigenheid van elk van hen, aan de vraag die op dat moment werd gesteld) die in het kader van de coaching werden gebruikt, stelden me in staat om stap voor stap opnieuw verbinding te maken met bepaalde prioriteiten, met soms verrassende antwoorden, die ver verwijderd waren van die waartoe ik in eenzame overdenking had kunnen komen. Het was een zeer waardevolle steun om mij te helpen mijn fundamentele behoeften opnieuw te definiëren. Ik voelde me welkom in alle dimensies van mijn wezen. Séverine heeft me geholpen en helpt me nog steeds om me meer op mijn plaats te voelen. Toen ik besloot om weer te gaan werken, gaf ze me heel concrete adviezen en "kleine hulpmiddelen" om in te zetten zodat het zo goed mogelijk zou gaan, en dat was een licht "magische" en toch heel reële steun.

Aan het einde van de sessie ontspant de massage niet alleen het lichaam, maar zorgt ook voor een verrassende verankering, een soort brug die het lichaam in staat stelt om volledig te integreren wat er tijdens de sessie is uitgewisseld.

Elke keer kom ik er meer geaard, ontspannen en met een rustiger geest uit.

Bedankt Séverine, en tot snel.

Vanessa

Amélie

Ik hou erg van de aanpak van Séverine, die coaching en massage op een zeer complementaire manier combineert. Séverine heeft me begeleid tijdens een professionele en persoonlijke dip. Dankzij haar coachingsaanpak kon ik grote stappen zetten in mijn zelfonderzoek, mijn reflecties en de identificatie van mijn behoeften en concrete aspecten voor de toekomst. Gecombineerd met massagesessies die toelaten "lichaam en geest" te combineren. Ik voelde tijdens de behandelingen een echte aandacht voor mijn welzijn en voor mijn specifieke behoeften op dat moment. Séverine is een coach en masseuse die volledig bij je is met zachtheid, relevantie en welwillendheid maar ook die je uitdaagt en laat evolueren. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik haar pad heb gekruist en begeleid ben door zo'n vriendelijkheid die "uit het diepst van haar wezen" komt. Bedankt Séverine! Ik moedig iedereen aan om de sprong te wagen

Sandrine

De behandelingen die Séverine aanbiedt, hebben me snel overtuigd. De combinatie van coaching, stressmanagement na een gecompliceerde terugkeer op het werk en de voordelen van haar therapeutische massages gaven me de kans om de link te herstellen tussen wat mijn geest en lichaam nodig hadden om zichzelf te vinden. De stress die gepaard gaat met een burn-out zorgt ervoor dat de geest los komt te staan van het lichaam en wat Séverine voorstelt is juist een methode om deze band weer te herstellen. Deze methode heeft mij verleid en ik ben echt blij dat ik dit nieuwe voorstel van Séverine heb gevonden.

Ik kan deze innovatieve vorm van therapie alleen maar aanbevelen.

Maar als u uzelf eens lekker wilt verwennen en in totale harmonie met uw lichaam wilt zijn, trakteer uzelf dan op een massage. Het welzijn dat u daarna voelt, is een ervaring die u ten minste één keer in uw leven moet meemaken. Séverine heeft een unieke massagetechniek, aangepast aan uw behoeften op dat moment. De voordelen van haar massages zijn onmiddellijk.

Tot slot, en net zo belangrijk, zou dit getuigenis onvolledig zijn als ik de welwillendheid van Séverine niet zou vermelden. Als je door haar deur binnenstapt en haar wereld binnenstapt, voel je die geruststellende sfeer en de positiviteit die ze uitstraalt. Een mooie ontmoeting in ieder geval!

Amandine

Ik had de gelegenheid om door de deskundige handen van Severine te gaan voor een ontspannende massage.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo'n effect op me zou hebben.

Ik had deze ervaring in een tijd dat ik erg gestrest was, zowel professioneel als privé...

Severine omhulde me onmiddellijk met al haar welwillendheid en ik voelde dat ik me kon laten gaan.

Aan het einde van de boodschap had ik het gevoel dat ik alle stress die ik in de loop van de maanden had opgebouwd, op tafel had laten liggen.

Eindelijk vond ik mijn lichaam licht en vrij van alle opgebouwde spanning.

Ik kan haar massages alleen maar aanraden.

Het is een moment van ontspanning en plezier dat we allemaal van tijd tot tijd verdienen, om onszelf goed te doen, om ons lichaam en onze geest even tot rust te laten komen en opgeladen met positieve energie te vertrekken.

Anonyme

Ik kreeg de kans om een coaching te doen bij Séverine om mijn professionele carrière in vraag te stellen, terwijl ik door een moeilijke periode ging. Ik wilde de controle over mijn beroepsleven terugwinnen en een beter inzicht krijgen in mijn motivatie, positieve energie en ontwikkeling...

Deze coaching heeft me geholpen om veel te evolueren dankzij diepgaande analyses (sterke en zwakke punten, bronnen van energie of verlies van energie, waarden...). Ik heb een solide en motiverend beroepstraject gevonden en ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen

Séverine kon goed luisteren en mij goed adviseren, dankzij haar eerdere beroepservaringen in verschillende industriële sectoren die overeenkwamen met mijn eigen ervaringen: people management van grote teams, beheer van sociale partners, werving en interne selectie op grote schaal, enz.

Tenslotte heeft Séverine mij geholpen de nodige richtlijnen op te stellen om te voorkomen dat ik in de toekomst in een situatie terecht zou komen die zou neigen naar professionele uitputting of zelfs burn-out.

Andréa

Verwelkomd in een sfeer vol sereniteit en licht, met uitzicht op de tuin, liet ik me in het volste vertrouwen meevoeren door de energie van Séverine. Haar gevoeligheid, haar warmte en haar vastberadenheid om op elk plekje van het lichaam te werken, boden mij een moment van absolute ontspanning. Een echte herverbinding met mijn lichaam dat onlangs een zwangerschap en een geboorte had doorgemaakt. Ik zal mezelf en mijn dierbaren weer trakteren op een weldadige bubbel bij Séverine! Dank u voor uw vriendelijkheid en vrijgevigheid 🌸