Sandrine

De behandelingen die Séverine aanbiedt, hebben me snel overtuigd. De combinatie van coaching, stressmanagement na een gecompliceerde terugkeer op het werk en de voordelen van haar therapeutische massages gaven me de kans om de link te herstellen tussen wat mijn geest en lichaam nodig hadden om zichzelf te vinden. De stress die gepaard gaat met een burn-out zorgt ervoor dat de geest los komt te staan van het lichaam en wat Séverine voorstelt is juist een methode om deze band weer te herstellen. Deze methode heeft mij verleid en ik ben echt blij dat ik dit nieuwe voorstel van Séverine heb gevonden.

Ik kan deze innovatieve vorm van therapie alleen maar aanbevelen.

Maar als u uzelf eens lekker wilt verwennen en in totale harmonie met uw lichaam wilt zijn, trakteer uzelf dan op een massage. Het welzijn dat u daarna voelt, is een ervaring die u ten minste één keer in uw leven moet meemaken. Séverine heeft een unieke massagetechniek, aangepast aan uw behoeften op dat moment. De voordelen van haar massages zijn onmiddellijk.

Tot slot, en net zo belangrijk, zou dit getuigenis onvolledig zijn als ik de welwillendheid van Séverine niet zou vermelden. Als je door haar deur binnenstapt en haar wereld binnenstapt, voel je die geruststellende sfeer en de positiviteit die ze uitstraalt. Een mooie ontmoeting in ieder geval!

Amandine

Ik had de gelegenheid om door de deskundige handen van Severine te gaan voor een ontspannende massage.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo'n effect op me zou hebben.

Ik had deze ervaring in een tijd dat ik erg gestrest was, zowel professioneel als privé...

Severine m’a immédiatement enveloppée de toute sa bienveillance et j’ai senti que je pouvais m’abandonner.

Aan het einde van de boodschap had ik het gevoel dat ik alle stress die ik in de loop van de maanden had opgebouwd, op tafel had laten liggen.

Eindelijk vond ik mijn lichaam licht en vrij van alle opgebouwde spanning.

Ik kan haar massages alleen maar aanraden.

Het is een moment van ontspanning en plezier dat we allemaal van tijd tot tijd verdienen, om onszelf goed te doen, om ons lichaam en onze geest even tot rust te laten komen en opgeladen met positieve energie te vertrekken.

Anonyme

Ik kreeg de kans om een coaching te doen bij Séverine om mijn professionele carrière in vraag te stellen, terwijl ik door een moeilijke periode ging. Ik wilde de controle over mijn beroepsleven terugwinnen en een beter inzicht krijgen in mijn motivatie, positieve energie en ontwikkeling...

Deze coaching heeft me geholpen om veel te evolueren dankzij diepgaande analyses (sterke en zwakke punten, bronnen van energie of verlies van energie, waarden...). Ik heb een solide en motiverend beroepstraject gevonden en ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen

Séverine kon goed luisteren en mij goed adviseren, dankzij haar eerdere beroepservaringen in verschillende industriële sectoren die overeenkwamen met mijn eigen ervaringen: people management van grote teams, beheer van sociale partners, werving en interne selectie op grote schaal, enz.

Tenslotte heeft Séverine mij geholpen de nodige richtlijnen op te stellen om te voorkomen dat ik in de toekomst in een situatie terecht zou komen die zou neigen naar professionele uitputting of zelfs burn-out.

Andréa

Verwelkomd in een sfeer vol sereniteit en licht, met uitzicht op de tuin, liet ik me in het volste vertrouwen meevoeren door de energie van Séverine. Haar gevoeligheid, haar warmte en haar vastberadenheid om op elk plekje van het lichaam te werken, boden mij een moment van absolute ontspanning. Een echte herverbinding met mijn lichaam dat onlangs een zwangerschap en een geboorte had doorgemaakt. Ik zal mezelf en mijn dierbaren weer trakteren op een weldadige bubbel bij Séverine! Dank u voor uw vriendelijkheid en vrijgevigheid 🌸